Spring naar inhoud

Wanneer kunt u uw mening geven?

Voor de ontwikkeling van deze nieuwe woonwijk hebben we uw hulp nodig. U kent Zutphen, weet wat u belangrijk vindt in een woonwijk en wat de kwaliteiten en de aandachtspunten punten van het gebied kunnen zijn. Er zijn meerdere momenten waarop u uw mening kunt geven. We organiseren verschillende inloopavonden en u kunt via deze website op verschillende momenten uw mening geven. Hieronder vindt u een overzicht van deze momenten.

  • In februari stond er een online vragenlijst open, waarin we benieuwd waren naar uw woonwensen.
  • De eerste inloopavond was 16 februari bij GGNet in Warnsveld. Direct omwonenden en andere belanghebbenden zijn bijgepraat over het plan aan verschillende thematafels.
  • Naar aanleiding van uitkomsten van de inloopavond en de online vragenlijst heeft BoschSlabbers landschaparchitecten een eerste schetsontwerp gemaakt. Er zijn 3 schetsvarianten waarbij u op verschillende onderdelen kon aangeven welke inrichting het beste passend is voor de nieuwe woonwijk. De resultaten hiervan werken we uit tot een voorkeursschets. Wanneer het schetsontwerp bekend is, zullen we dit ook weer aan u presenteren via een bijeenkomst en op deze website.
  • In het najaar kunt u uw ideeën aangeven op de kaart.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren